Windows 7 Professional Nederlands
(op afspraak) Nieuwe installatie Windows 7 Pro NL (in Zuidland)
0 Review | Add review
op afspraak in Nissewaard

Product number

0021

Shipping costs

€ 4,95

Letop: Indicatie levertijd*

binnen 1 tot 3 werkdagen

€ 129,95 *
€ 49,95 *

Stock :

Quantity: 
Order
 

Do you have a question about this product?

Ask us your question

Microsoft Windows 7 Professional installatie Nederlands

Alles wat u nodig hebt op uw werk en thuis
Windows 7 Professional bevat de Home Premium-functies waar u van houdt en de zakelijke functies die u nodig hebt voor uw werk. Maak gemakkelijker en veiliger verbinding met bedrijfsnetwerken en deel bestanden tussen de verschillende pc's in uw huis. Daarnaast kunt u veel Windows XP-productiviteitsprogramma's uitvoeren in de Windows XP-modus en uw gegevens gemakkelijk terugzetten via automatische back-ups naar uw thuis- of bedrijfsnetwerk.

- XP-modus gebruiken: U kunt veel bestaande productiviteits- en bedrijfsprogramma's uitvoeren die zijn ontwikkeld voor Windows XP? als dit nog niet is geïnstalleerd, kunt u dit gratis downloaden bij Microsoft
- Automatisch back-ups maken van uw bestanden: beveilig uw gegevens tegen gebruikersfouten, niet werkende hardware en andere problemen. U kunt een back-up van uw bestanden maken op een externe vaste schijf, een secundaire vaste schijf, een beschrijfbare cd of dvd of op een netwerklocatie.
- Tijd en geld besparen bij het oplossen van IT-problemen: gebruik de krachtige diagnostische programma's en probleemoplossers die zijn ingebouwd in het Onderhoudscentrum voor het oplossen van veel computerproblemen.
- Bestanden delen met de verschillende pc's in uw huis: gebruik HomeGroup om uw pc's met Windows 7 aan te sluiten op één printer. Geef precies op wat u van elke pc wilt delen met alle pc's in de HomeGroup.
- Communiceren met alle compatibele apparaten die zijn aangesloten op uw computer: u ziet afbeeldingen en status van de apparaten en kunt algemene taken uitvoeren vanuit één venster.
- Vrijwel alles op uw pc zoeken, van documenten tot foto's en e-mailberichten: klik op de knop Start en typ een woord of een paar letters uit de naam van het bestand dat u zoekt in het zoekvak en u krijgt een geordende lijst met resultaten.
- Meerdere pc's verbinden, met of zonder een server: gebruik Aan domein toevoegen om pc's snel en veiliger te verbinden met uw bedrade of draadloze domeinnetwerk.
- Vind de juiste printer: gebruik automatische printerlocatieherkenning om uw printer te identificeren wanneer u van huis naar kantoor gaat of andersom.

Order by:

Add review

No reviews found.

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.