Uiteraard zijn we blij met de vele positieve reviews. Deze plaatsen we dan ook maar wat graag op onze website.
Google reviews | Kiyoh reviews


reviews Google: ComputerWinkelNissewaard.nl

Reviews uitgelicht:

2024 Danny Schoofs
Leuk. Laptop was snel besteld & geleverd. Zeker aan te raden.

2024 Jose Rodríguez De Leon
Zeker aan te raden! Ik had een fout gemaakt tijdens indienen van aankoop online, deze team heefd er alles aan gedaan om mij eraan te helpen, en de service verliep zeer vlot! Bedankt.

2024 Martine Smets
Het product is zonder problemen en goed optijd aangekomen

2024 Ivo Steffens
Eerlijke winkel, product volledig zoals beschreven. Zeker een aanrader.

2024 Peter Borremans
Snel geleverd en goed verpakt !!

2023 Paul Smit
Na een automatische upgrade van sommige apps op mijn oude iPad werkten deze plotseling niet meer. Mijn iPad-OS was domweg te oud en ik had een onmiddellijke oplossing nodig, terwijl ik in het buitenland vertoefde. Computerwinkel Nissewaard was bereid een veel jongere, refurbished iPad naar het buitenland te sturen. Kwam goed verpakt en in goede staat aan. Dus ik heb een goede ervaring met zowel product als service. Alleen de website van de winkel laat te wensen over. Je kunt er klikken op eenduidige producten (bv. een iPad van een bepaald type met een bepaalde configuratie), waarna je op de bestelpagina komt waar je in feite de configuratie nogmaals moet kiezen. Dat is niet slecht zichtbaar en verwarrend, waardoor je vergeet nogmaals die keuze te naken, waardoor je, als je niet oppast, zonder dat je het door hebt de goedkoopste, meest uitgeklede versie bestelt. Conclusie: goede winkel, goede service, website voor verbetering vatbaar.

2023 Erik Schep
Ik was even bang dat ik in een scam getrapt was na bestelling via Marktplaats bij deze winkel, maar gelukkig wel de telefoon binnen gekregen na wat heen en weer bellen. De goedkope iPhone was namelijk in backorder, terwijl dit niet op de site stond. Dit is een soort lokkertje. Na betaling van 50’euro extra kon in een betere telefoon sneller krijgen. Dit duurde voor mij toch nog lang. Maar de telefoon is super netjes en 100 procent batterij. Dus uiteindelijk een goed product binnen. Dank hiervoor .

2023 Remco
Goed bereikbaar en staat open voor het vinden van een passende oplossing. Verwachte levertijd voor het bestelde artikel kwam overeen met de daadwerkelijk levertijd. Pakket is in goede staat ontvangen.

2023 Iwan Gorsele
Alles netjes optijd geleverd. Alleen jammer gouden se 2020 besteld en wit geleverd anders zeker 5 sterren gekregen. En telefoon ziet er als nieuw uit. Zeker moeitewaard om iets tekomen.

Plaats ook een review op Google: klik hier

"9 van de 10" klanten schrijven geen beoordeling. Ze zijn tevreden dus waarom zou je dan ook.... Toch is het belangrijk om ook als tevreden klant dit te laten weten. Positieve reviews op het internet geeft ons bedrijf de kans om te groeien en onze service waar nodig verder te verbeteren. Wij kunnen dan ons assortiment uitbreiden en onze lage prijzen blijven hanteren. Help ons ook aan een positieve review!