Apple-iPad-10-(vanaf-47900)

Apple iPad 10

0% BTW Factuur bij bestellingen door bedrijven uit België en Duitsland etc. (EXPORT)
Vul tijdens het afrekenen uw bedrijfsnaam en BTW nummer in. Onze webshop controleert en verrekent de BTW direct naar 0%.


Voordelen ComputerWinkelNissewaard .nl
​ Zeer lage prijzen  Achteraf of in 3 delen betalen (via Klarna)  Afhaalpunt in Zuidland  Bezorgen met Post NL  Ruilen binnen 30 dagen


De iPad 2022 is het meest recente instapmodel dat Apple heeft gelanceerd. Met zijn nieuwe ontwerp markeert de gereviseerde iPad 2022 een totale vernieuwing. Waar oudere modellen nog een fysieke thuisknop hadden, is deze functie op dit model niet meer aanwezig. Apple heeft ook het aanbod van kleuren aangepast, waardoor de gereviseerde iPad 2022 nu verkrijgbaar is in de kleuren blauw, geel, roze en zilver. Als je de iPad hoofdzakelijk gebruikt om op internet te surfen, dan is de 64GB-variant een uitstekende keuze. Ben je echter van plan om foto's en video's te bewerken, dan is de 256GB-variant een solide optie.


Recently viewed products

Most viewed products


Magazijn opruiming en aanbiedingen bekijk ze allemaal! Klik op jouw favoriete merk
                  
pin ideal creditcard    
© 2009-2023 ComputerWinkelNissewaard.nl is een onderdeel van Selectedsolutions kvk 51814633 btw-id NL002013416B93
Disclaimer: De op deze website getoonde informatie wordt door ComputerWinkelNissewaard.nl met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.
Eventuele prijs-, uitvoeringswijzigingen en fouten in de verstrekte informatie voorbehouden.